slo.guruanimal.ru

Pomorniksredny / Stercorarius pomarinus

Kaki jeho ostatní príbuzní ďalším veľkým chaluha, vzhľadovo ako riadny čaju. Z poslednihotlichaetsya tmavohnedej farby, nedostatok rezkogosezonnogo dimorfií a kužeľovou chvost, v páre riadenia kotoromsrednyaya hoci slabo, ale vzhľadom plížil chvosta. Okrem iného Skua je krupnyyvid, s dĺžkou krídla od 38 do 42 cm. Žije bolshoypomornik na ostrovoch a oceánske pobrežie vsevernoy Atlantiku, na juhu chastyahIndiyskogo a Tichého oceánu, rovnako ako skúsení náhodné vtákov naMurmanskom Antarktike.V pobreží v Rusku. V non-hniezdnu dobe shirokokochuet v oceánoch ďaleko za gnezdovoyoblasti.

Pomornikbolshoy

Tento vták hniezdi v kolóniách, niekedy aj jednotlivec parami.Gnezdo zvyčajne vo forme malých priehlbín v pôde sredisuhoy trávy. U vtákov, vajec Severoatlantickej otkladyvayutsyav koncom mája - začiatkom júna. Spojka 2, aspoň 1 vajce pestroyokraski. Nasizhivayut dva páry členov za 28-30 dní počnúc zrejme po prvé vajce. V gnezdeptentsy zostať zhruba 6-7 deň. Keď ruín pervoykladki dopĺňa. Chaluha veľká v osnovnomzhivotnoyadnaya vtáka. Pre neho, rovnako ako pre ostatné druhy skuas, vyznačujúci sa parazitné spôsob stravovania: extrakcia odpočítaní iných morských vtákov. Okrem toho, že sa pasie vlastnými prostriedkami. Významné miesto v pitaniiopisyvaemogo druhov rýb zamestnáva hlavne otnimaemayau čajkovité a gannets. V rade poedayutsyabespozvonochnye. To tiež kŕmi na vajciach, mláďatá a vzroslymiosobyami morských vtákov, malých cicavcov, raznymiotbrosami, najmä z lovu veľrýb.

Pomornikdlinnohvosty/ Stercorarius loncicaudis

Dlinnohvostyypomornik najmenšia skuas, hodnota primernos domácich holubov. Jeho hmotnosť je 260 až 390 Pau farba všeobecne podobná svetla tvaru predyduschegovida ale s uzáverom tmavo kávovej chernogotsveta. Ľahko odlíšiť od všetkých ostatných skuas poochen dlho znamenať riadenia, ktorá je dlhšia ako chvostové ostalnyhperev takmer štvrť metra. Keď plavaniisvoy dlhý chvost vták zdvihne ten pridaetey výrazný vzhľad. V návyky podobné drugimipomornikami, ale na rozdiel od nich, často "triaška"vo vzduchu, ako sokol. Distribuované dlinnohvostyypomornik na arktických ostrovoch a tundra vostochnogoi

Pomornikdlinnohvosty

západnej pologule. Väčšinou zadá tundru. Pereletnayaptitsa. Zimy v oblasti Stredozemného mora v Japonsku, Čile, Peru a Argentíne, najmä v exponovaných častiach okeana.Priletayut skuas s prezimovanie v chovných oblastiach vesenneevremya - v neskorom máji alebo júni. Čoskoro budete môcť sledovať hru ihharakternye vo vzduchu, sprevádzaný blesky alebo poryvistymibroskami letu a raznoobraznymikrikami, často podobné tým z psieho štekanie. Chereznekotoroe čas vtáky začnú gnezdostroeniyu. Gnezdyatsyaotdelnymi párov, v značnej vzdialenosti otdruga každý, a to iba v niektorých miestach - kolónie. Urobiť hniezda na suhoypochve v jame bez podšívky. Ako nasi-zhivaniyav objavia hniezdo dlažby z lišajníka. Geografická poloha oblasti zavisimostiot regály yaitsproiskhodit k inému dátumu júna a prvej polovici roka iyulya.V spojky 2, niekedy 1 alebo 3 vajcia olivový alebo zelenkasté burogotsveta s niekoľkými tmavo hnedé fliačky, preimuschestvennona tupý koniec. Rozmery vajíčka: 50-60 X h37-42 mm. Nasizhivanienachinaetsya po položení prvé vajce, takže existuje plemeno kurčiat rôzneho veku. Inkubované ako roditelyav po dobu 23 dní. Zbavený napätý vtáka storozhitgnezdo niekde u neho sedí na kopci ilikochke. Staršie vtáky aktívne brániť vajíčka a liahnu ptentsov.Ptentsy v rôznej dni v júli a celkom bystrorastut. Na troch týždňoch veku sú plne rozvinutú, ale dlho predtým, než ktoré sú vybrané z hniezda. V avgustemolodye vzostupu ku krídlu, a keď zásoby potravín spustenie nízke vmestnosti, potom na konci augusta skuas uletayut.Linka, rovnako ako ostatné skuas, osnovnomna sa odohráva v zime. Food dlho-sledoval skua je veľmi rozmanitá: malé ryby, hlodavce, malí vtáci a mláďatá, nasekomyei ich larvy, kôrovce, mäkkýše, červy, bobule a otbrosy.Vesnoy Najdôležitejšie sú Crowberry jahody, brusnice, medvedice, počas obdobia rozmnožovania - hlodavce (Lemmings, Voleš ) a dokonca aj náklonnosť. Chudobné hlodavec roky chaluhy kormyatsyapreimuschestvenno malé vtáky - Lapland Bunting, morské vtáky a ich mláďatá a vajcia. Na jeseň pred lietanie bolshoyudelny váhu v strave prijať plody. Opísané vidmenshe chaluhy iného používa potrave prijaté od drugihptits teda viac závislé na produkcii, poymannoysamim. To je obzvlášť významná závislosť na myshevidnyhgryzunov, a predovšetkým na lumíci. V rokoch bednyelemmingami, počet vtákov sa výrazne zníži, a gnezdv také rokmi, nebola pozorovaná. Naopak, s množstvom lemmingovchislo skuas dramaticky zvyšuje a zvyčajne uchastvuyutv reprodukciu. O Skua potrebujú pre potraviny môžu suditpo nasledujúci príklad: vták jej 3-4 lemmingav deň.

Video: kleinste Jager - Long-sledoval chaluha (Stercorarius longicaudus) Westkapelle (NL), 03.9.2016

Pomornikkorotkohvosty/ Stercorarius parasiticus

Korotkohvostyypomornik niekoľko menších a stredne veľkých dlinnohvostogo.Velichinoy sa chystá jasať, váži 380-630 g.Kak a stredné skuas existujú jednotlivcov sosvetloy operenie sfarbenie i tmavý. Bright osobiso chrbtovej strana je tmavo hnedá, s brušným bielej, hnedej a čiernej čiapku. Čierne jednotlivci majú menej monotónna hnedé sfarbenie, viac temnuyuna hlavy. Je rozšírená v arktickom a Subarkticheskoyzonah severnej pologuli, južne dole mestamineskolko iného ako Long-sledoval Skua. Pereletnayaptitsa.Zimy väčšinou v pobrežných moriach yuzhnogopolushariya: na západnom pobreží Afriky, z Kalifornie do Floridyi Argentína

Pomornikkorotkohvosty

Video: Chaluha Pomoranská / Stercorarius pomarinus (Siemianowka, Podlasie, september 2014)

America, v juhovýchodnom pobreží Austrálie, na Novom Zélande, vPersidskom zálivu a Pakistan pobrežia. Občas vstrechaetsyavnutri kontinenty. Podľa spôsobu života a zvykov má mnogoskhodnogo iné chaluhy.

Pomorniksredny / Stercorarius pomarinus

Sredniypomornik veľkosť menšiu Chaluha veľká, ale väčšie ako ostatné druhy. O hmotnosťou 560-950 g Okraskaili fádny tmavo hnedé alebo dvojfarebné: verhtemno hnedá s tmavou čiapkou, spodné belovatyy.Hvost s dlhou a zvláštne skrútené sredneyparoy konania. Pri lete patrný biela zrkadlo tvorený bázou primárnych. Rasprostranenv arktickej tundre a na ostrovy v Severnom Ledovitogookeana v Európe, Ázii a Severnej Amerike.

Video: Chaluha Pomoranská • Stercorario Mezzano • Stercorarius pomarinus

Pomorniksredny

Pereletnayaptitsa.Počas migrácie cestuje hlavne pozdĺž okeanicheskihpoberezhy, ísť dole na juh do Japonska a Kalifornii Tihomokeane do Strednej Ameriky a Afriky v Atlantiku. Gnezditsyasredny skua na tundre blízkosti morské pobrežie ilivnutrennih nádrží. Hniezdo je obvykle umiestnený na rany je malá priehlbina do pôdy vystilkoyiz lišajníka, suchá tráva, lístie vŕby. Niekedy vajcia otkladyvayutsyaprosto pôdu. Spojka spravidla 2 vajcia hnedasté tsvetas tmavé škvrny a škvrny, sú uložené v raznyhchislah júna. Vajíčka sú kladená s medzerou 48 chasov.Nasizhivayut muža a ženy o niečo menej ako jeden mesiac, počínajúc prvé vajce. Keď sa blíži gnezduvraga ho veľmi tvrdo zaútočiť a odísť. Puhovyeptentsy pozorované v júli, v lete - v auguste. Molodyeochen čoskoro začnú viesť samostatný život. Estnablyudeniya, že v rokoch s nízkou Lemmus etaptitsa nie hniezdo. V septembri - október prichádza otlet.Linka začína v auguste s malou zmenou opereniyai končí vo februári - marci na zimu. Tam zheproiskhodit predmanželský molto vo februári - apríli. Sredniypomornik kŕmené rôzne zvieratá - ryby, bezstavovce, lumíci, malé vtáky a ich vajcia, iný otbrosami.Lemmiigov prehltne celá a hniezda sú zapasydobytyh zvieratá (do 10 alebo viac osôb). Skvelé miestne jedlo tohto druhu berie jedlo, okráda čajkovité a ďalších vtákov. Priemerná starostlivo sleditza chaluha vtákov lietania a oznámenia v prípade, že sa živí v zobáku, potom je z toho vyplýva, ak neuvoľňuje to izklyuva. Často sa mu podarí chytiť chaykoyrybku zlikvidovaný pred tým, než spadne do vody. Málo výživná hodnota chaluha a rastlinných potravín.

Video: Stercorarius pomarinus - Middelste Jager pomarina Jaeger

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
Chaluha - Antarktída vtákChaluha - Antarktída vták
Hýľ / Pyrrhula PyrrhulaHýľ / Pyrrhula Pyrrhula
Semeystvokrachkovye / SternidaeSemeystvokrachkovye / Sternidae
Odobral z videokamery natáčala Atlantic čajka urobil selfieOdobral z videokamery natáčala Atlantic čajka urobil selfie
Curlew: opis a obraz vtáčieho životaCurlew: opis a obraz vtáčieho života
Phaeton - vták oceánPhaeton - vták oceán
OrolOrol
Červeno-koč - vták perie s cennými papiermiČerveno-koč - vták perie s cennými papiermi
Väčšina Auklets (chocholatý Auklet)Väčšina Auklets (chocholatý Auklet)
Sup bielohlavýSup bielohlavý
» » Pomorniksredny / Stercorarius pomarinus