slo.GuruAnimal.ru

Hýľ / Pyrrhula Pyrrhula

Video: Spoločné Hýľ Pyrrhula Pyrrhula 2

Snegir- jeden z najznámejších a významných vtákov lesovnashey krajine, oveľa väčšia, než je veľkosť vrabec: sfarbenie váži 32 až 34 g male operenie veľmi krasiva.Verh hlava, krídla a chvost sú čierne. Back chastshei a zadné sú svetlo sivé. Nadhvoste podhvostechisto a bielej.Dolná časť tela Vermilion červeno. Samice krasnyytsvet substituovaný hnedavo šedej. Distribuovaný snegirpo celom pásme ihličnatých lesov typu tajgy Evropyi Ázii, od Atlantiku k Pacifiku. Nazim otkochevyvaet značná časť vtákov na juh, ďaleko presahuje hniezdisko - dobasseyna Amur, transbajkalské, strednej Ázii, severnej Afrike Krymai.

hýľ

Video: Kravisvaya vták hýľ. Bullfinches letí. hýľ



Pri sťahovaní sa zdá, často v parkoch a záhradách nastúpili miest. Spätný pohyb Bullfinches sever proiskhoditv marca a apríla. Krátko po príchode niekoľkých pristupayutk stavebných hniezd. Na juhu rozmedzí pozorovaného u kontseaprelya, na severe - oveľa neskôr. Nest miska v tvare, trochu sploštený tvar, je zvyčajne na horizontálne vetvy smreku, od hlavného výšky stvolana 2-5 m., Ktorým sa 4-7 bledo modrastý vajcami stemnymi škvŕn. Objavujú sa na európskom chastiareala v máji - začiatkom júna. Inkubátora, ženy, muži, a niekedy nahradí kanálmi. Nasizhivaniedlitsya 13-15 dní. Kurčatá sú v hniezde 15-16 dney.Vykarmlivayut ich oboch rodičov. Emitované zo slotu ptentsovvzroslye ešte nejakú dobu pokračovať kŕmiť z zoba.V lete sú tu dva murivo. Pĺznutie v Bullfinches nachinaetsyav koncom júla - začiatkom augusta a končí primernok polovice septembra. Do tejto doby sa mladí samce polnostyupriobretayut svetlé oblečenie pre dospelých vtáky. Po okonchaniyalinki Bullfinches alebo udržať svoje rodiny, alebo ísť vnebolshie kŕdle, ktoré pretrvávajú po celý zimy.Osennie pohybu vtákov na juh začína oktyabre.V začiatku zimy Bullfinches hmotnosti sa objavujú v tsentralnyhoblastyah. V tejto dobe, ich jasne červená čísla na pozadí žiarivo biely, čerstvý sneh obzvlášť dobre peyzazh.Postepenno oživiť celú hmotu Bullfinches otkochevyvaet ďalej na juh, a v druhej polovici zimy tu, nie sú viditeľné. Snovapoyavlyayutsya tesne pred reverznej jarnou prodvizheniik hniezdiská. Súčasťou zimných Bullfinches zostáva vsevernyh častí tejto oblasti. Avšak, zasnežené a moroznyezimy vtáky sú často zabití. Preimuschestvennorastitelnoy Bullfinches jesť jedlo - semená rôznych ihličnatých ilistvennyhderevev, obličiek, výhonky, mladé listy a tsvetami.Ptentsov živia predovšetkým ako zelenina kormami.Nasekomye jedol len príležitostne. Hýľ často soderzhitsyav bunky ako krásne spevák.

Video: Snіgur | hýľ | Pyrrhula Pyrrhula | hýľ

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
Madagaskar vták vyhlásený zaniknutý muchotrávkaMadagaskar vták vyhlásený zaniknutý muchotrávka
Vrabec jastrab, alebo malý jastrab (lat. Accipiter nisus)Vrabec jastrab, alebo malý jastrab (lat. Accipiter nisus)
ChochľačChochľač
Všetko o vtákoch IbolgaVšetko o vtákoch Ibolga
Hýľ - zimné vtákHýľ - zimné vták
Popolavá - zdravotník zásobníkyPopolavá - zdravotník zásobníky
Finch / Fringilla coelebsFinch / Fringilla coelebs
Zvonček - Vtáky lietajúci farbyZvonček - Vtáky lietajúci farby
Desert falcon ShaheenDesert falcon Shaheen
Linnet vtákLinnet vták
» » Hýľ / Pyrrhula Pyrrhula