slo.guruanimal.ru

Short-sledoval sup

obsah článku

Slenderbilled fulvus (Gyps tenuirostris).

Vonkajšie znaky štíhle-účtoval sup

Tokoklyuvy fulvus má veľkosť asi 103 cm -. 2 až 2,6 kg.

Slenderbilled fulvus (Gyps tenuirostris).
Slenderbilled fulvus (Gyps tenuirostris).

Tento bar je strednej veľkosti a vyzerá celkom ťažké, čo sup Indian (Gyps indicus), ale jej krídla sú o niečo kratšie, a jeho zobák nie je tak silný, ale oveľa tenšie. Hlavy a krku tmavý. V operenie je zrejmý nedostatok bielym páperím. Chrbát a zobák a tmavšie ako v iných častiach tela. Na krku a na hlave sú hlboké vrásky a záhyby, ktoré nie sú bežne vidieť v indickom sup. Ušné otvor širší a výraznejší.

Dúhovka tmavo hnedá. Cere úplne čierny. Štíhle-účtoval supy sú podobné ako u dospelých vtákov, ale majú svetlé perie na hlave a zadnej časti krku. Koža na krku je tmavšia.

Short-sledoval Sup - strednej veľkosti, a vyzerá to docela príliš ťažké
Short-sledoval Sup - strednej veľkosti, a vyzerá to docela príliš ťažké

Štíhly-účtoval Vulture habitat

Štíhla-účtované supy obývajú otvorených priestorov zóny, čiastočne zalesnené nížin a v horách, v nadmorskej výške 1500 m nad hladinou mora. Oni sú často vidieť v blízkosti obce a na bitúnkoch. V Mjanmarsku, títo dravé vtáky môžu byť často nájsť v "reštaurácií pre supy", ktoré predstavujú miesto, kde ležal mršinu, supy a slúži na napájanie v prípade, že jedlo v prírode nestačí. Tieto miesta sú zvyčajne umiestnené vo vzdialenosti 200 až 1200 metrov, sa pravidelne prinášať mŕtve zvieratá vtáky, ktorí prežili - mrchožrúti.

Štíhly-účtoval supy obýva otvorené a suchej oblasti v blízkosti ľudských sídiel, ale aj hniezdo v otvorených oblastiach ďaleko od veľkých populačných centier.

Štíhly-účtoval supy obývajú priestranstva
Štíhly-účtoval supy obývajú priestranstva

Rozloženie Slender-účtoval Vulture

Short-sledoval sup rozprestiera v kopcovitej oblasti v podhorí Himalájí v severozápadnej časti Indie (Haryana) na juh od Kambodži, Nepál, Assam a Barmy. To sa nachádza v Indii, na severe, a vrátane, na Indogangská nížina na západe, aspoň obýva Himáčalpradéš a Pandžáb. Táto oblasť sa rozkladá na juh - na juh Západné Bengálsko (a možno North Orissa), na východ cez roviny Assam a cez južnej časti Nepálu, severných a centrálnych častiach Bangladéša. Rysy správanie štíhly-účtoval supy.

Štíhly-účtoval správanie sup veľmi podobný tomu z ďalších supy, ktorí žijú v indickom subkontinente.

Oni sa nachádzajú väčšinou v malých skupinách s inými Carrion. Obvykle vtáky sedia na stromoch alebo palmy vrcholy. Prespať pod strechou z opustených domov alebo na staré múry v blízkosti bitúnkov, skládka odpadu na okraji obce a okolitých budov. V takých miestach, všetky znečistené výkalmi, ktoré spôsobujú smrť stromov, supy, pokiaľ ich dlhodobé užívanie ako ostrieža. V tomto prípade sú štíhle-účtoval supy poškodilo plantáže mango, kokosové palmy a záhrad, keď sa usadiť medzi nimi.

Štíhly-účtoval správanie sup veľmi podobný tomu z ďalších supy, ktorí žijú v indickom subkontinente.
Štíhly-účtoval správanie sup veľmi podobný tomu z ďalších supy, ktorí žijú v indickom subkontinente.

Štíhly-účtoval supy majú strach z ľudí a utiecť na ich prístupe, počnúc krídel na zem. Okrem toho, supy sú tiež schopní sa pohybovať majestátne do neba a stúpajú bez mávanie krídlami. Trávia väčšinu svojho času skúmanie územia pri hľadaní potravy a pokrývajú veľké vzdialenosti nájsť mŕtve zvieratá. Štíhly-účtoval supy preletu hodín v kruhu. Majú prekvapivo ostré videnie, ktoré môžu detekovať veľmi rýchlo mršinu, aj keď je skrytá pod stromami. Urýchľuje vyhľadávanie na prítomnosť vrán a psov, ktoré poskytujú dodatočné presluchy supy s ich prítomnosťou.

Jedlo mŕtvoly sa vyrába aj v rekordnom čase: 60 až 70 spolu lapače schopný vyčistiť vrak 125 kg po dobu 40 minút. Absorpcie výroby sprevádza strety a spory, v ktorých Supy sa správajú veľmi hlučný, kričí, pískanie, zahundral a piskot.

Štíhly-účtoval supy majú strach z ľudí a utiecť na ich prístupe
Štíhly-účtoval supy majú strach z ľudí a utiecť na ich prístupe

Pchal sám, zdochlina, supy tonokoklyuvye nútení stráviť noc na zemi, neschopný sa zdvihnúť do vzduchu. S cieľom zvýšiť svoje ťažké telo, supy majú beh, robiť veľké hojdačky krídla. Ale jedlo jedol im neumožňuje, aby sa zdvíhanie do vzduchu. Štíhly-účtoval supy často musieť počkať niekoľko dní, kým nie je stráviteľné jedlo. V priebehu pridávania supy tvoria veľké zhluky, a spočívajú na spoločné bidlo. Tento sociálny a hydina sú zvyčajne zahrnuté v conspecific kŕdľoch v interakcii s ostatnými supy pri jedle mŕtvoly.

Reprodukcia štíhly-účtoval sup

Štíhly-účtoval supy hniezdo od októbra do marca. Vychádzajú veľká hniezda kompaktné, ktoré majú dĺžku v rozmedzí od 60 cm do 90 cm a hĺbke 35-50 cm Nest sa nachádza vo výške. 7 - 16 metrov nad zemou na veľký strom, ktorý rastie v blízkosti obce. Pri pokladaní len jedno vajce, Inkubácia trvá 50 dní.
Prežije len asi 87% z kurčiat.

Štíhly-účtoval supy stavať veľké hniezda kompaktné
Štíhly-účtoval supy stavať veľké hniezda kompaktné

Power štíhly-účtoval sup

Bradou Vulture živí výhradne zdochlinami, v mieste, kde je dobytok chovaný a pasú početné stáda. Vulture tiež prehrabávať odpadky na skládkach a na bitúnkoch. Skúma savany pláne a kopca, kde existujú veľké voľne žijúcich kopytníkov.

Stav zachovanie štíhleho-účtoval Vulture

Short-sledoval sup je kriticky ohrozený. Použitie padajúce chemicky ošetrené, je zvlášť ohrození sup. Short-sledoval sup zmizol z Thajska a Malajzie, jeho populácia naďalej klesá v južnej Kambodži, vtáky prežívajú na potraviny poskytované človekom. V Nepále, Južnej - východnej Ázii a v Indii tento druh dravcov tiež chýba silu.

Bradou Vulture je klasifikované ako druhy ohrozené vyhynutím.

Obrovské množstvo vtákov na indickom subkontinente boli zabití protizápalového lieku diklofenak, ktorý sa používa na liečbu zvierat. Tento liek spôsobuje zlyhanie obličiek, ktorý vyústil v zabíjaní a lapačov. Napriek vzdelávacích programov, ktoré poskytujú informácie o toxických účinkoch lieku na vtáky, miestne obyvateľstvo aj naďalej používať.

Bradou Vulture je klasifikovaný ako druh hrozí vyhynutie
Bradou Vulture je klasifikovaný ako druh hrozí vyhynutie

Druhá veterinárne liečivá používaný v Indii, ketoprofen, je fatálne pre tokoklyuvogo SIPA. Štúdie preukázali, že jeho prítomnosť klesli v dostatočnej koncentrácii, môže spôsobiť smrť vtákov. Okrem toho existujú aj ďalšie faktory, ktoré ovplyvňujú zníženie v počte supy tokoklyuvogo:

  • Zníženie podielu mäsa v ľudskej strave,
  • sanitáciu z mŕtvych zvierat,
  • "Vtáčia chrípka"
  • používania pesticídov.
  • V juhovýchodnej Ázii, takmer úplného vymiznutia štíhly-účtoval sup, je tiež výsledkom zániku veľkých voľne žijúcich cicavcov.

    Začiatok v roku 2009, za účelom udržania štíhlej-účtoval supy pôsobí typu reimplantace programu Pindzhore a Haryana.

    Delež v družabnih omrežjih:

    Podobno
    Nosy alebo dlinnoklyuvy kakadu - spoločenský duševnéhoNosy alebo dlinnoklyuvy kakadu - spoločenský duševného
    Kumai - sneh supKumai - sneh sup
    Kto sú supy a aké druhy existujú v prírodeKto sú supy a aké druhy existujú v prírode
    Spoon-účtoval Sandpiper: Lifestyle, Photo a Video SandpiperSpoon-účtoval Sandpiper: Lifestyle, Photo a Video Sandpiper
    Žltý-účtoval kačica - kačica slzičkovýŽltý-účtoval kačica - kačica slzičkový
    Desert ashbiya - pernatej endemitom AustráliiDesert ashbiya - pernatej endemitom Austrálii
    Volavčík člunozobý - že dokonca aj vtáka?Volavčík člunozobý - že dokonca aj vtáka?
    Boat-účtoval flycatcher - iný jeden z tyranovBoat-účtoval flycatcher - iný jeden z tyranov
    Curly kiteCurly kite
    Sedloklyuvy a yabiruSedloklyuvy a yabiru
    » » Short-sledoval sup