slo.GuruAnimal.ru

Škvrnitý Holub - africký pernatá "posol"

obsah článku

Škvrnitý holub alebo holubica Guinea patrí do rodiny, oddelenie COLUMBIFORMES.

Vonkajšie znaky škvrnitý holub

Slzičkový Pigeon má dĺžku tela 32 -41 cm. Dĺžka chvosta 15 cm. Hmotnosť dosahuje 250-350 gramov. Krk so širokou zelenou - lesklá čierna s bielymi škvrnami polkruhu. Hlava, čelo - svetlo šedá. Zadnej časti hlavy s matným škvŕn vínovo červenej farby. Krku, hrudníka perie tmavo - ružová. Top modro-šedé, pálením bruško.

Škvrnitý holub (Columba guinea).
Škvrnitý holub (Columba guinea).

Húšti červená s hnedým odtieňom, ktoré sú umiestnené trojuholníkovej biele škvrny. Horné chvostové perá sú šedé s bielymi okrajmi. Zobák je šedá - čierna, biela Cere. Kosatec žltý. Koža okolo očí, oranžovej alebo červenej farby a nemajú peria. Nohy tmavá - ružová. Perie samcov a samíc vyzerať rovnako.

Mladý škvrnitý holub väčšinou maľované v hnedých tónoch, než u dospelých vtákov, nemajú červenú pokožku okolo očí.

Rozdelenie slzičkový holuba

Škvrnitý holub obyčajný v subsaharskej Afrike, v Senegale, Guinea, Kamerun, Čad, Nigéria, Angoly, Sudánu a Beninu. Obýva lesy v Mozambiku, Burundi, Botswana, Burkina Faso- Kameruna- Stredoafrickej republiky.

Videli my dove húštine červenohnedú farbu s trojuholníkovými bielymi škvrnami.
Videli my dove húštine červenohnedú farbu s trojuholníkovými bielymi škvrnami.

Škvrnitý holub obýva Cote d'kosti Kongo- Dzhibuti- Eritreyu- Efiopiyu- Gambiyu- Ghana, rovnako ako Somálsko, Sudán, Svazijsko, Zimbabwe. Tento druh je distribuovaný v južnej Ázii, rovnako ako importovať do Havaj, Kalifornia a Austrálie.

Habitat škvrnitý holub

Škvrnitý holub - rozsiahleho druhy otvorených stanovíšť. Na väčšej časti svojho sortimentu k úhrade lesy, parky, záhrady, dvory.

Power škvrnitý holub

Škvrnitý holub živí semená rastlín. Food zbiera na zemi. Bobule a plody zobáky s kríkmi a stromami.

Reprodukcia škvrnitý holub

My škvrnitý holub chov sezóna začína v apríli. Ale väčšina vtákov plemeno medzi júlom a októbrom, kedy sa zrelé semená plodín obilnín, ktoré sú hlavnou potravou škvrnitý holub.

Územie je strážený oboch vtákov. Škvrnitý holubia hniezda v stromoch, často v osadách, kde a kŕmia.



V prírode sa buduje hniezdo na skalnými východmi, v priehlbinách, v korune palmy, v osadách ľudí - často na vrcholkoch stĺpov v krytých pavilónoch a na plochých strechách pod hlboké odkvapy. Stavebný materiál je tráva a suché konáre. Samica znáša jedno - dve biela vajcia. Inkubácia trvá 15 - 16 dní. Mláďatá opúšťajú hniezdo po 20-25 dňoch.

Jesť na strakatýma holubov prebieha prevažne na zemi.
Jesť na strakatýma holubov prebieha prevažne na zemi.

Obsah škvrnité holubov v zajatí

Škvrnitý milovníci holubov v západnej Európe nie je tak vzácny vták. Tento typ holubov obsahujú výpary. Vtáky sú veľmi agresívne s inými druhmi vtákov v klietke nevychádza.

škvrnitý holub letu rýchly, rytmický, ostrý pohyb krídel, sledoval to ozajstné potešenie pre skutočných znalcov holubov.

V zajatí, škvrnitý holuba plemeno, v prípade, že partneri sú vybrané odborníkmi. Pre stavbu hniezda pernatej domácich dal suché stonky bylín a vetvičiek. Klietka na stene posilnila poluduplyanku, kde vtáky a spriadať svoje hniezdo.

Po objavení sa kurčiat je potrebné sa riadiť, keď mladý bude živiť. Potom holúbky sa nanáša pomocou rodičov, pretože správanie dospelých vtákov nepredvídateľný potomkovia môžu zomrieť.

Inkubačná doba trvá približne 15 dní.
Inkubačná doba trvá približne 15 dní.

Možno predpokladať, že teritorialita škvrnitých holubov, ktorý existuje v jeho prirodzenom prostredí. Škvrnitý Holub tolerovať nízke teploty. Vtáky môžu byť holuby môžu obsahovať klietky bez zahrievania. Ale aby nedošlo k poklesu teploty pod 5 stupňov.

Škvrnitý holub nemôžu tolerovať vlhkosť a prievan.

Strava škvrnitý holub nenáročný.

Môžu byť kŕmené zmesou zrna pre všetky holuby. Spestrenie stravy arašidy, plody, žalude, oriešky, nasekané bylinky.

Počet slzičkový holuba

Globálne počet škvrnité holubov počas veľa z jeho rozsahu zostáva stabilný. Významnou hrozbu, čo naznačuje pokles škvrnitý holub v prírode nie sú definované.

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
Daniel škvrnitý. Popis, fotografie zvieratDaniel škvrnitý. Popis, fotografie zvierat
BULLHEAD strakatýBULLHEAD strakatý
Volga kapela DovesVolga kapela Doves
Má charakter ružové holubičkyMá charakter ružové holubičky
Holuby Maďarský obrieHoluby Maďarský obrie
Holub ružovýHolub ružový
Voskovik - lesklý chrobákVoskovik - lesklý chrobák
Black dove - výzdoba tichomorských ostrovovBlack dove - výzdoba tichomorských ostrovov
Škvrnitý eagle ray - rampa, plávajúce vo vode, ako vták na obloheŠkvrnitý eagle ray - rampa, plávajúce vo vode, ako vták na oblohe
Aachen Lacquer Shield Owl Pigeon (holub)Aachen Lacquer Shield Owl Pigeon (holub)
» » Škvrnitý Holub - africký pernatá "posol"